衡水金卷先享题 2025-2026学年度上学期高三年级二调考试·月考卷英语答案

衡水金卷先享题 2025-2026学年度上学期高三年级二调考试·月考卷英语答案正在持续更新,目前2024届周测卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

W:You'll serve thecustomers.Rememberyou must alwaysbepolite.When they tellyouwhat theywant,youhavetoenterit intothe computer.When they're finished,you should read back what they've ordered.Then you take their money,and you puttogethertheirfood.That'sit.M:Isee.When canIstart?W:Well,thisafternoon,you'll get quick training.So,you'll start tomorrow morning.We've pairedyou up with one ofourexperienced teammembersDave.You canmeethimnowanddiscussyourfuturejob.M:OK,Iwill.(Text9)W:Whatdoyou do,Pete?M:I'm aneventplannerata companycalledKasimaW:Whatkindofeventsdoyou organize?M:Mainly personal events,such as birthday partiesW:Doyouspenda lotoftime outoftheoffice?M:No,I don't.Iworkin the officemost ofthe time.My team develops ideas for events,likeplaces,food,music and soon.I alsohave alotofmeetingswith customerstodiscuss theirneeds.W:Doyouworklonghours?M:Yes,Ido.Justbefore an eventIoftenwork a14-hour day.butI don't mind.I'mluckymy companypaysmeto organize partiesandI loveparties.W:Andwhatabilities arerequiredforthe job?M:Well,you need to be creative,and alsovery..(Text10)M:My dad is a teacher as wellas an athlete.He trainshardinhis spare time.especiallyif he's gotarace comingup.I join himwheneverIcan.Inowgotopractice swimmingwithhim about threetimes aweek.We swimbefore school.I don't likethe earlyin theevening,we'llgooutforarun.Wedoitfourtimes a week.I'm fasterthanhim,buthecanrunfora longer distance.Attheweekendwegobiking.Dad bought memyfirstracingbikelastyear,and it's amazing.It tooksome time togetused toit,butIloveit.We'renowpreparingforamarathonwhichwillbeheldattheendofthesummer.Itistheperfecttimeaswehavethesummerholidaytodolotsoftraining.I'mquiteexcited参考答案1~5CCACB6~10BABAA11~15BBACB16~20AACCB【答案与解析】本文是一篇应用文。文章介绍了澳大利亚昆士兰州南部的四天海滩驾车之旅。21.B细节理解题。根据Day2:RainbowBeachtoKgari一节“...jumpinthecarforyournextstoptheGreatSandyNationalPark.TheparkfeaturesK'garithelargestsandislandintheworldandtheonlyplacewhererainforestgrowsonsand."可知l,大沙国家公园(GreatSandyNationalPark)拥有世界上最大的沙岛Kgari。22.A细节理解题。根据Day3:KgaritoHerveyBay一节“...continueonwardstothetownofHerveyBay,whichisapopularbaseforseeingthousandsofwhales...”可知,在HerveyBay可以观赏鲸鱼。SteveIrwin.Here,youcanhand-feedkangaroos...”可知,在行程的第四天,可以参观澳大利亚动物园并亲手喂袋鼠。【答案与解析】本文是一篇记叙文。四岁的非洲企鹅Lucas患有足底溃疡,他得到了动物管理团队的悉心照顾,并在一双矫形鞋的帮助下,生活回归了正轨。24.A细节理解题。根据第一段"Lucas...sufferedfromadisease...stopanimalsfromstandingupright...”可知,疾病使得Lucas无法直立。25.C段落大意题。根据本段中心句“ForLucas,lifehadbeenaseriesoftreatmentsanddisappointments.”以及关键内容“...butnothingseemedtoworkonhisdisease...”可知,本段主要表达了治疗Lucas所患疾病的困难性。【高一10月联考·英语参考答案第2页(共4页)】
本文标签: